Atlanta Kamp

$250

6 abril – 10 abril

¡La localización será anunciado próximamente!

¡Durante el campus tendrás la oportunidad de ser elegido para visitar el Centro de Alto Rendimiento TNGS en España y poder seguir los pasos de jugadores que han logrado jugar en el Villarreal CF, West Ham o Toronto FC!

Grupos:
Sub14: 50 plazas
Sub18: 50 plazas

Incluye:

10 días gratis en TNGS España para los dos ganadores
Camiseta de entrenamiento TNGS
Pantalón de entrenamiento TNGS
Bolsa TNGS
Botella de agua TNGS
Diploma TNGS
Informe de evaluación
Categoría:

Descripción

Eerste trainingsdag

De eerste trainingsdag is voornamelijk gefocust op het behouden van balbezit, en hoe je om gaat met het verliezen van de bal en druk zetten op de nieuwe situatie. In deze training wordt gewerkt met rondo’s, balbezit oefeningen en oefeningen over het wisselen van kant door middel van jokers.

Tweede trainingsdag

De tweede trainingsdag is gefocust op het beheersen van ruimtes op het veld. Tijdens deze training wordt er gewerkt aan het vermogen van spelers om balverlies tijdens het aanvallen onschadelijk te maken. Dit leert de spelers te schakelen van de aanvallende naar de verdedigende fase, om daarmee de kans op een counter te verminderen.

Derde trainingsdag

Op de derde dag word er gewerkt aan het omgaan met hoge druk van een tegenstander. Als je tegen een goed team speelt zal het vaak voorkomen dat je snel onder druk wordt gezet. Tijdens deze training leer je hoe je balbezit houdt tijdens deze druk, en hoe je hier onderuit komt. Verder trainen we op het inzicht van spelers om te zien wanneer een bal uit de druk gespeeld kan worden.

Vierde trainingsdag

Tijdens de vierde dag wordt er getraind op de laatste fase van de aanval. Afmaken, maar ook het inzicht tijdens deze fase zullen hier centraal staan. Dit zal gebeuren door middel van afwerkoefeningen, maar ook wedstrijdgerichte oefeningen waarin je speelt met een ondertal, of juist een overtal aan aanvallers en het oefenen in snel beslissingen maken.

Vijfde trainingsdag

Tijdens de vijfde traininsdag worden er wedstrijdjes gespeeld. Tijdens deze wedstrijdjes krijgen de trainers de kans hun laatste oordeel te vellen over de spelers, en de winnaars te kiezen van de 2 weken gratis trainen, wonen en leren in de TNGS Voetbal Academy in Valencia, Spanje. Ook is er een kans dat er op deze dag scouts aanwezig zijn. We zullen dit zo snel mogelijk bevestigen. Tijdens deze dag zullen de trainers voornamelijk letten op hoe competitief de spelers zijn. Competitief zijn wordt door TNGS gezien als een extreem belangrijk aspect.

S U C C E S V E R H A L E N

Gino Vivi
University of Central Florida
NCAA Div I

– Costa Rica Kamp –

Nathan Trott
West Ham – Premier League
Nationaal Team Engeland O21

– Bermuda Kamp –

Jack Imperato
Villarreal CF Jeugd Academy
Nationaal Team VS O17

– Texas Kamp –

Martin Davis
Toronto FC – MLS


– Jamaica Kamp –